Rabu, 25 November 2009

dRQ10


dRQ10 - Lemah Jantung & Stroke?
Ini penyelesaiannya...

Bagi anda yang mengalami masalah lemah jantung dan serangan stroke, bolehla mencuba produk dRQ10 ini. Ia merupakan minuman kesihatan yang mengandungi Omega 3, serbuk biji anggur Gingko Biloba, Omega 6, Vitamin E dan Green Tea...

OMEGA 3
Sejenis amino acid yang mampu melindungi dinding sel, menghantar maklumat kepada system saraf . Omega 3 memainkan fungsi penting dalam mengawal proses pembekuan darah dan pembentukan sel-sel saraf yang baru di otak. Omega 3 membantu otot jantung dan sel-sel neuron dari kecederaan dan memulihkan sel-sel ini kepada normal. Terbukti dapat membantu penguna yang lemah jantung dan serangan stroke, selain itu dapat juga membantu penyakit lupus, psoriasis, rheumatoid arthritis, sakit kepala, migraine, kanser prostate, kanser payu dara serta kencing manis.

SERBUK BIJI ANGGUR
Kaya dengan protein , flavonoids dan bioflavonoids yang mampu menambah dan melancarkan perjalanan darah dan menguatkan dinding kapilari. Ini membantu pengedaran darah dan memulihkan kes –kes kekurangan pengedaran darah di salur darah vena dan vena varicose. Flavonoids juga mampu membantu merawat kecederaan sel akibat serangan radikal bebas , ini membantu merawat penyakit disebabkan ketuaan seperti kerosakan macular, penglihatan, meningkatkan penglihatan semasa malam dan penglihatan dalam kecerahan yang melampau. Procyanidin dalam sebuk anggur ini juga mampu melebatkan rambut dengan membantu pertumbuhan rambut.

VITAMIN C
Anti-Oxida yg melindungi dari kecederaan radikal bebas yang menyebabkan sakit jantung dan kanser dan membantu pertingkatkan imuniti badan dan penghasilan kolagen.

FOLIC ACID
Amat penting untuk pembentukan sel darah dan sel-sel yang cepat pertumbuhannya. Vitamin utama untuk fungsi dan pembaikian sel-sel badan.

GINGKO BILOBA
Amat bagus untuk rawatan mereka yang hilang memori dengan melancarkan peredaran darah di otak. Gingko membantu salur darah berehat dan berkembang dan memudahkan peredaran darah dan menghalang kolestrol menyempitkan saluran darah.

CITRIC ACID
Melancar buah pinggang dan menghalang pembentukan batu karang.

OMEGA-6
Memainkan peranan penting dalam fungsi otak dan pertumbuhan dan pembentukkan sel otak, tulang dan metabolism sel. Ia boleh menyembuhkan rasa kebas, sakit dan kurang deria rasa bahagian badan yg lumpuh.

VITAMIN E
Anti-Oxida yang mampu neutralkan radikal bebas yang merosakkan badan.Ia juga penting dalam proses pembekuan darah dan membantu menyembuhkan luka. Ia mampu menlindungi otot jantung dari tercedera.

GREEN TEA
Membantu mengawal tahap gula dalam badan dan mengurangkan risiko penyakit seperti kanser, jantung, serangan kuman, rheumatoid dan sakit sendi arthritis dan tingkatkan immune system.

CARA MAKAN
Campurkan serbuk dRQ10 dengan 300-400 ml air sejuk. Goncang dan sedia diminum. Ambil 1X atau 2X sehari, jika perlu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan